smartviews incorrect display

Return to Community Posts
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Replies
  • #12167
    Shopjoesshopjoes
    Participant

    i am having issues with smartview not showing text and dims – view filters set properly – looks one way in model view and totally different in worksheet view with no text or dims displayed – erased and redrew text and dims but no option to turn on in smartview filter dialog like no text exists in  drawing – another corrupt location i assume

    Attachments:
    #12169
    JJHJJH
    Participant

    I loaded file on my computer this is what I got . I assume you are not seeing this .

    Attachments:
    #12172
    Shopjoesshopjoes
    Participant

    my problem arose when i was inserting second floor plan it had no text or dims i put on in model space for that location. i just was informed by envisioneer that you can only put text and dims on in the default model view only – i was creating a model view for each location for ease – i found this to be true you can only use text and dims in default model view or they will not show in smartviews – this seems very confining when it is easy to make a model view for each location – does any one have this issue being a problem – seems it would be so nice to put text and dims in any model view created

    • This reply was modified 1 month ago by Shopjoesshopjoes.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Return to Community Posts